Filmmic !!!

  • image

Weekend-ul acesta, pe 10 mai 2018 s-a desfășurat finala Concursului Național de Scurtmetraje Filmmic în Constanta. Tema de anul acesta a fost „Ieri, Azi, Mâine„.

Juriul alcătuit din actori și regizori recunoscuți precum  Irina Margareta Nistor și Toma Enache au avut de vizionat scurtmetraje trimise de liceeni din toată țara și de ales cei doisprezece finaliști, care au fost chemați la Constanta pentru a afla câștigătorii premiilor.

Așa am ajuns și noi aici. Eu, Ștefănescu Andreea împreună cu Pavel Podbereschi, Murariu Anca și Poșchin Ioan am fost anunțați că facem parte din finaliști. Filmul nostru a fost intitulat „00:00:00” și are ca temă principală  timpul,  care în lumea pe care am creeat-o se referă la bani. Lumea din film este împărțită în cea a oamenilor de rând și cea a oamenilor înstăriți. Protagonistul, fiind un om de rând, nu are mult timp la dispoziție și ajunge să descopere lumea celor bogați deoarece vrea să-și câștige existența undeva. Are doar trei zile la dispoziție, iar întâmplarea face că se îndrăgostește de o fată cu timp infinit și așa pierde noțiunea timpului,  conștient că un om ca el nu este capabil să trăiască într-o lume în care este discriminat din cauza lipsei de timp.

Am reușit să primim premiul al II-lea, iar ca premii individuale eu, Ștefănescu Andreea, am primit premiul pentru cea mai bună regie, iar Podbereschi Pavel premiul pentru cea mai bună imagine.

Andreea ȘTEFĂNESCU X-a A